poster_medvisage

4 stappen terug in de leeftijd van je huid

De doorbraak op gebied van behandeling van huidveroudering middels een – niet invasieve –  unieke en wereldwijd gepatenteerde combinatie van ultra geluid en hoog frequente stroom. Behandelingen met MedVisage zorgen voor bewezen aanmaak van nieuw collageen en een natuurlijke lifting en versteviging van de huid.

Ouder worden en er tóch jong uit blijven zien

Behandeling met MedVisage is een volledig nieuw en doorontwikkeld concept en zienswijze op gebied van huidverjonging- en versteviging.

Het speciaal voor deze behandelwijze ontwikkelde handstuk (met de unieke combinatie van ultra geluid én radiofrequente stroom) zorgt ervoor dat niet alleen op effectieve wijze nieuw collageen wordt aangemaakt.  Daarnaast en met name dat de hoogwaardige MBMedicalBeauty serums© (waaronder hyaluronzuur moleculen en een scala van aminozuur moleculen) met tot aan 5 miljoen trillingen per seconde in de verouderde en beschadigde huid worden gebracht. Dáár waar het werkelijk effect heeft.

Hierbij wordt daardoor een – voor het oog – niet zichtbare opening in de epidermis gecreëerd.

Het MedVisage handstuk zorgt er vervolgens met uiterste precisie voor dat de geselecteerde producten exact dáár komen waar ze nodig zijn om tot het beste resultaat te komen.

De door MedVisage met de hoge trillingen en energie ‘ingeschoten’ zware hyaluron moleculen komen in botsing met de dermale cellen, waardoor deze openbarsten. Hierdoor wordt het gewenste resultaat van wondgenezing en huidverjonging- en versteviging bereikt. Dit genezingsproces – de aanmaak en opbouw van nieuwe collagene vezels – leidt reeds na enkele behandelingen tot een fantastische én zichtbare verbetering en vernieuwing van de huid.

MedVisage biedt echter meer mogelijkheden. Zoals bij ieder genezingsproces, heeft het lichaam/de huid enige tijd nodig om de met MedVisage bereikte resultaten van huidverjonging- en versteviging – voor een langere periode-  vast te houden en zicht – en merkbaar te blijven houden.

Waar MedVisage uitblinkt en zich onderscheidt van alle andere niet invasieve behandelmethodes, is dat er een direct een duidelijk zichtbaar resultaat is en de huid er mooier, voller en steviger uitziet!

Het door de MedVisage ingebrachte hyaluronzuur trekt de watermoleculen aan en bindt deze, daarmee het vochtgehalte van de huid verhogend. Het volume neemt toe en de huid voelt voller en elastischer aan en ziet er duidelijk jonger uit.

En ‘last but not least’: een behandeling met Medvisage is absoluut niet pijnlijk! Klanten ervaren een warm, aangenaam en ontspannend gevoel tijdens de behandeling.

MedVisage is een uniek en innovatief ‘State of the Art’ systeem voor het behandelen van verouderde/verslapte huid en rimpels in het gezicht, hals en decolleté

Positieve kettingreactie

De thermische werking van de unieke combinatie van ultra geluid én hoogfrequente stroom zorgt voor een ongekende wrijving waardoor de temperatuur op de specifiek behandelde locatie sterk verhoogt wordt.

Door het verhogen van de stofwisseling  van de fibroblasten en andere bindweefselcellen wordt de nieuwe aanmaak van collageen en elastine aanzienlijk verhoogt.

De lokaal verhoogde temperatuur stimuleert daarnaast de doorbloeding en zorgt voor meer zuurstof en voedingsstoffen direct dáár waar behandeling met het MedVisage handstuk plaatsvindt.

Een ander groot voordeel van de sterk verhoogde doorbloeding van de huid is een toename van het lymfevocht, dat de vrijgekomen gif- en afvalstoffen ook sneller helpt af te voeren.

De niet invasieve behandeling met MedVisage verbetert direct en zichtbaar het huidbeeld.

Het MedVisage Systeem biedt zowel vooringestelde behandelprogramma’s als handmatig in te stellen behandelmogelijkheden. De behandelaar kan naar inzicht en behoefte alle parameters instellen zoals de frequentie, het wattage en energiebereik, alsmede emissie van het ultra geluid.

De ultra geluid module biedt de unieke mogelijkheid om soortgelijke mechanische resultaten te verkrijgen zoals bij behandelingen met laagfrequente stroom, echter zónder de invasiviteit en risico’s van dergelijke behandelmethodes.